Podaj swój adres email jeżeli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowości.
Aby dodać lub skomentować artykuł musisz się zalogować:
Nie masz konta? Zarejestruj się

Deante Sp. J.
marketing@deante.pl
tel.: 42 638 30 62
fax: 42 638 30 81

Kawa pomarańczowo-cynamonowa

Cappuccino

czas przygotowania: 10 minut
ilość porcji: 1

  • kawa mielona
  • 1/2 łyżeczki cynamonu
  • filiżanka mleka
  • syrop pomarańczowy
  • bita śmietana
  • szczypta cynamonu

Pół szklanki mielonej kawy zmieszaj z 1/2 łyżeczki cynamonu i zaparz w ekspresie lub dzbanku do parzenia kawy.

Podgrzej mleko do temperatury 80 st. Do filiżanki wlej odrobinę syropu pomarańczowego, zaparzoną kawę i mleko. Na wierzch można położyć bitą śmietanę. Posypać całość cynamonem..


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodaj odpowiedź

Musisz się zalogować aby dodać komentarz.

© 2009 ® Deante Sp. Jawna
Wszelkie prawa zastrzeżone
Mapa serwisu kuchnia.deante.pl | Kontakt