Podaj swój adres email jeżeli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowości.
Aby dodać lub skomentować artykuł musisz się zalogować:
Nie masz konta? Zarejestruj się

Deante Sp. J.
marketing@deante.pl
tel.: 42 638 30 62
fax: 42 638 30 81

Surówka wiosenna

surówka wiosenna

  • 1 długi ogórek świeży
  • ½ pęczka rzodkiewki
  • ½ szklanki jogurtu naturalnego
  • śmietana (kilka łyżek)
  • pęczek cienkiego szczypiorku
  • sól, pieprz wg uznania

Ogórek przekroić wzdłuż na ćwiartki, a ćwiartki na plasterki. Rzodkiewki pokroić na połówki i następnie na plasterki. Szczypiorek pokroić na drobno. Wszystko połączyć, zalać jogurtem i śmietaną do oczekiwanej konsystencji. Przyprawić wg uznania. Idealna na wiosenne obiady jako dodatek do głównego dania.

Autor: Anna Kowalska
Z-ca Dyr. Handlowego
ds. Marketingu
logo


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodaj odpowiedź

Musisz się zalogować aby dodać komentarz.

© 2009 ® Deante Sp. Jawna
Wszelkie prawa zastrzeżone
Mapa serwisu kuchnia.deante.pl | Kontakt