Podaj swój adres email jeżeli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowości.
Aby dodać lub skomentować artykuł musisz się zalogować:
Nie masz konta? Zarejestruj się

Deante Sp. J.
marketing@deante.pl
tel.: 42 638 30 62
fax: 42 638 30 81

Poranny przysmak

Poranny przysmak
  • carpaccio wieprzowe (6 plasterków)
  • kukurydza złocista z groszkiem (mała puszka)
  • kiełki fasoli mung (mogą być z malej puszki)
  • 1 pomidor
  • 1 mała cebula
  • garść świeżego szpinaku
  • 4 jajka
  • pieprz, sol

Na rozgrzany na patelni olej wrzucamy pokrojone w drobna kostkę cebule i pomidor, podsmażamy, doprawiając pieprzem i sola. Następnie dodajemy pokrojone w podłużne paseczki carpaccio, kukurydze z groszkiem i kiełki. Po połączeniu tych składników, dodajemy szpinak, a następnie jajka. Całość mieszamy aż do delikatnego zapieczenia całości.

Podajemy z bagietka.
smacznego!

Katarzyna Kozłowska

M jak Mieszkanie


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodaj odpowiedź

Musisz się zalogować aby dodać komentarz.

© 2009 ® Deante Sp. Jawna
Wszelkie prawa zastrzeżone
Mapa serwisu kuchnia.deante.pl | Kontakt