Podaj swój adres email jeżeli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowości.
Aby dodać lub skomentować artykuł musisz się zalogować:
Nie masz konta? Zarejestruj się

Deante Sp. J.
marketing@deante.pl
tel.: 42 638 30 62
fax: 42 638 30 81

Faszerowane Pieczarki

pieczarki faszerowane
  • Ok.10-15 średnich pieczarek
  • mięso mielone 30 dag. / skręcone z rosołu
  • 2 jajka
  • cebulka
  • bułka tarta

Pieczarki opłukać , odciąć ogonki i wydłubać miąższ z kapelusza.

FARSZ

Mięso doprawione i cebulkę posiekaną podsmażyć, dodać jajko i bułkę tartą – wymieszać. Można też dodać podsmażone ogonki pieczarek. Farsz wkładać do kapeluszy i panierować w bułce tartej. Smażyć farszem do spodu, następnie z drugiej strony i potem trzymać na małym ogniu parę minut, żeby “doszły”.

Smacznego!!!

Karolina Kielich
M jak Mieszkanie


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodaj odpowiedź

Musisz się zalogować aby dodać komentarz.

© 2009 ® Deante Sp. Jawna
Wszelkie prawa zastrzeżone
Mapa serwisu kuchnia.deante.pl | Kontakt