Podaj swój adres email jeżeli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowości.
Aby dodać lub skomentować artykuł musisz się zalogować:
Nie masz konta? Zarejestruj się

Deante Sp. J.
marketing@deante.pl
tel.: 42 638 30 62
fax: 42 638 30 81

Krem brokułowy

Krem brokulowy
  • 2 szklanki wywaru mięsnego,
  • 2 sztuki brokuł,
  • 2 łyżki śmietany,
  • do smaku sól,
  • do smaku pieprz czarny mielony

Brokuł podzielić na różyczki i delikatnie obgotować w lekko osolonej wodzie. Część różyczek odłożyć do dekoracji. Wywar zagotować, dodać różyczki brokuł, gdy zagotują się należy zmiksować je przy użyciu blendera, dodać śmietanę i po całkowitym zmiksowaniu doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Krem podawać z różyczkami brokuł.
Ilona Rudzka-Zygadło
(Albertos)
M jak Mieszkanie


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodaj odpowiedź

Musisz się zalogować aby dodać komentarz.

© 2009 ® Deante Sp. Jawna
Wszelkie prawa zastrzeżone
Mapa serwisu kuchnia.deante.pl | Kontakt