Podaj swój adres email jeżeli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowości.
Aby dodać lub skomentować artykuł musisz się zalogować:
Nie masz konta? Zarejestruj się

Deante Sp. J.
marketing@deante.pl
tel.: 42 638 30 62
fax: 42 638 30 81

Kuleczki Rafaello

Kuleczki Rafaello
  • 30 dag wiórków kokosowych
  • 25 dag zabielacza do kawy
  • 25 dag masła
  • 1 szklanka cukru
  • 0,5 szklanki wody
  • 2 wafle
  • migdały (ok 60 sztuk)

Migdały sparzyć i obrać. W zagotowanej wodzie rozpuścić cukier i schłodzić. Dodać pokruszone wafle, 20 dag wiórków kokosowych, mleko w proszku i miękkie masło. Dobrze wymieszać i wstawić do lodówki na ok. godzinę. Po tym czasie z masy formować małe kuleczki, do każdej włożyć migdała i obtoczyć w pozostałych wiórkach. Chłodzić w lodówce ok. 2 godzin.

Fryzzio
M jak Mieszkanie


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodaj odpowiedź

Musisz się zalogować aby dodać komentarz.

© 2009 ® Deante Sp. Jawna
Wszelkie prawa zastrzeżone
Mapa serwisu kuchnia.deante.pl | Kontakt