Podaj swój adres email jeżeli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowości.
Aby dodać lub skomentować artykuł musisz się zalogować:
Nie masz konta? Zarejestruj się

Deante Sp. J.
marketing@deante.pl
tel.: 42 638 30 62
fax: 42 638 30 81

Orzechy w pierzynce kokosowej

orzechy
  • orzechy włoskie i migdały
  • wiórki kokosowe
  • biała czekolada
  • 100 gram masła
  • 100 gram cukru pudru

Czekoladę rozpuścić i dodać cukier i masło. Z masy formujemy kuleczki, do której wkładamy orzechy lub migdały.
Całość obtaczamy wiórkami kokosowymi.

Izabela Kamińska-Walczyk

M jak Mieszkanie


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodaj odpowiedź

Musisz się zalogować aby dodać komentarz.

© 2009 ® Deante Sp. Jawna
Wszelkie prawa zastrzeżone
Mapa serwisu kuchnia.deante.pl | Kontakt