Podaj swój adres email jeżeli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowości.
Aby dodać lub skomentować artykuł musisz się zalogować:
Nie masz konta? Zarejestruj się

Deante Sp. J.
marketing@deante.pl
tel.: 42 638 30 62
fax: 42 638 30 81

Sushi po Białorusku

sushi
  • placki tortilla(4szt.)
  • ser topiony do smarowania (bez dodatków smakowych)
  • łosoś wędzony (ok 300g)
  • sałata zielona,szczypior,koper

Placki tortilla smarujemy serem,łososia bez skóry kroimy w paski (ok2/3cm).Na brzegu placka układamy liście sałaty na sałatę paski łososia (wzdłuż całego brzegu) i posypujemy pokrojonym szczypiorem i koperkiem. Placek zwijamy w rulonik ,tak aby łosoś był w środku zwiniętej roladki. Następnie kroimy na ok.2cm plastry i układamy na półmisku.

Małgorzata Szestowicka

M jak Mieszkanie


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Jedna odpowiedź

  1. PiotrekJ mówi:

    Zamiast serka topionego polecam ser mascarpone.

Dodaj odpowiedź

Musisz się zalogować aby dodać komentarz.

© 2009 ® Deante Sp. Jawna
Wszelkie prawa zastrzeżone
Mapa serwisu kuchnia.deante.pl | Kontakt