Podaj swój adres email jeżeli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowości.
Aby dodać lub skomentować artykuł musisz się zalogować:
Nie masz konta? Zarejestruj się

Deante Sp. J.
marketing@deante.pl
tel.: 42 638 30 62
fax: 42 638 30 81

Jajka faszerowane kurkami

jajka faszerowane kurkami.jpg
  • jajka
  • kurki
  • cebula
  • przyprawy do smaku

Jajka gotujemy na twardo, po ostygnięciu przekrawamy na pół i wyciągamy żółtka. W ich miejsce nakładamy farsz – podsmażone kurki z dużą ilością słodkiej cebulki. Ważne by cebula tylko się zeszkliła i była słodka. Jeśli jesienią przygotowaliśmy sobie porcje kurek wystarczy je tylko odmrozić i podsmażyć żeby były ciepłe. Solimy i pieprzymy do smaku. Dekorujemy pietruszką.

Aleksandra Filipowska, Łódź

M jak Mieszkanie


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodaj odpowiedź

Musisz się zalogować aby dodać komentarz.

© 2009 ® Deante Sp. Jawna
Wszelkie prawa zastrzeżone
Mapa serwisu kuchnia.deante.pl | Kontakt