Podaj swój adres email jeżeli chcesz otrzymywać informacje dotyczące nowości.
Aby dodać lub skomentować artykuł musisz się zalogować:
Nie masz konta? Zarejestruj się

Deante Sp. J.
marketing@deante.pl
tel.: 42 638 30 62
fax: 42 638 30 81

Ryba w galarecie

ryba w galarecie
  • 1 filetów rybnych (np. miruna)
  • 1 cebula
  • na zalewę:

  • 1 ½ litra wody
  • 1 szkl. octu (może być winny)
  • ¾ szkl. cukru
  • 2 łyżeczki soli
  • listek laurowy

Usmażyć filety rybne. Ułożyć warstwami rybę i cebulę w półmisku. Zalewę zagotować i dodać do niej rozpuszczoną żelatynę, płynną zalewą zalać rybę, schłodzić.

Jolanta Oleszczuk, Biała Podlaska
M jak Mieszkanie


---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodaj odpowiedź

Musisz się zalogować aby dodać komentarz.

© 2009 ® Deante Sp. Jawna
Wszelkie prawa zastrzeżone
Mapa serwisu kuchnia.deante.pl | Kontakt